Bernadette Jiwa

Bernadette Jiwa

Bernadette Jiwa este o autoritate mondială recunoscută în arta povestirii cu rol strategic. S-a născut la Dublin, capitala mondială a artei de a povesti, iar în prezent locuiește la Melbourne, Australia, orașul în care consideră că se poate trăi cel mai bine din lume. Inclusă, în 2018, de Smart Company în topul celor mai buni gânditori de business, ea este autoarea a numeroase bestselleruri despre marketing și crearea de povești pentru branduri, precum și fondatoarea comunității de afaceri the Right Company. Blogul ei popular (TheStoryofTelling.com/blog) a fost votat drept cel mai bun blog australian de afaceri în 2012 și a apărut de trei ori în topul celor mai bune bloguri de afaceri australiene al Smart Company, iar în 2016 s-a situat pe primul loc. Acordă consultanță și discută cu întreprinzători și lideri în afaceri, de la firme startup până la companii din Fortune 500. Munca ei o poartă din Melbourne la New York (și oriunde dincolo de aceste repere).

20,00 RON

Dincolo de orice idee de succes se află o poveste potrivită, rodul unei ingenioase strategii de a provoca schimbarea și impulsul spre acțiune. Seducătoare prin fluxul ideatic și impecabila retorică a persuasiunii, poveștile relatate de Bernadette Jiwa în acest Scurt ghid pentru a schimba lumea reconstituie, de fapt, etapele unei călătorii spirituale, în miezul căreia cititorul va descoperi un nou mod de a gândi, de a-și imagina un viitor posibil, de a reconfigura lumea și relațiile dintre oameni. Fiecare poveste deschide o nouă perspectivă asupra realității, însă adevărata schimbare este efectul unei alchimii interioare, pentru că în acest fascinant poliedru de imagini posibile se reflectă însăși ființa lăuntrică a omului. În orice cultură organizațională, comunicatorii abili pot articula mai bine relația dintre necesitate și acțiune,  transformând mesajele în povești inspirate, menite să cucerească inimile, să câștige încrederea, să influențeze modul de a privi lucrurile și, în esență, să modeleze viitorul dorit.

20,00 RON

Într-o lume aflată sub semnul unor necontenite reconfigurări datorate ideilor inovatoare, oamenii își doresc, mai mult decât 0ricând, ca așteptările și aspirațiile lor să fie observate și înțelese de către antreprenori.