Laureatul Nobel și călugărul

Laureatul Nobel și călugărul

Autor II: Michel Niaussat

Moderator: Philippe Harrouard

Într-o perioadă în care nimic nu este mai prețuit decât interdisciplinaritatea, un cercetător reputat, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină în urma descoperirii virusului HIV – Luc Montagnier –, și un călugăr cistercian – Michel Niaussat – poartă un dialog cu implicații holistice, în care sunt atinse punctele principale ale unei vieți sănătoase din toate punctele de vedere. Cei doi neobișnuiți parteneri de discuție ne pun la dispoziție baza lor teoretică și practică dobândită în zeci de ani de activitate, păstrând, tot timpul, mintea și inima deschise unei comunicări genuine. De altfel, prefațând ediția românească a volumului Laureatul Nobel și călugărul, ÎPS Mitropolitul Iosif al Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale apreciază tocmai această punte deschisă între două lumi ce păreau, până mai ieri, ireconciliabile.

Unul dintre semnalele forte ale acestui dialog rezidă în conștientizarea la nivelul publicului larg a nevoii de a avea acces la informație diseminată de către specialiști. Educarea în acest sens constituie premisa unui stil de viață orientat către prevenție.

Interviu moderat de Philippe Harrouard.
18,00 RON
cu TVA
Stoc epuizat
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Într-o perioadă în care nimic nu este mai prețuit decât interdisciplinaritatea, un cercetător reputat, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină în urma descoperirii virusului HIV – Luc Montagnier –, și un călugăr cistercian – Michel Niaussat – poartă un dialog cu implicații holistice, în care sunt atinse punctele principale ale unei vieți sănătoase din toate punctele de vedere. Cei doi neobișnuiți parteneri de discuție ne pun la dispoziție baza lor teoretică și practică dobândită în zeci de ani de activitate, păstrând, tot timpul, mintea și inima deschise unei comunicări genuine. De altfel, prefațând ediția românească a volumului Laureatul Nobel și călugărul, ÎPS Mitropolitul Iosif al Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale apreciază tocmai această punte deschisă între două lumi ce păreau, până mai ieri, ireconciliabile.

Unul dintre semnalele forte ale acestui dialog rezidă în conștientizarea la nivelul publicului larg a nevoii de a avea acces la informație diseminată de către specialiști. Educarea în acest sens constituie premisa unui stil de viață orientat către prevenție.

Interviu moderat de Philippe Harrouard.
LM-LAC-A01
Fișa tehnică
Traducător
Ana Dumitrescu
An apariție
2012
ISBN
978-606-8401-13-3
Format
11,0 CM x 17,7 CM
Număr pagini
234
Tip copertă
Broșată

„În paginile care urmează, cercetătorul Luc Montagnier şi preotul Michel Niaussat se antrenează într-un dialog foarte încurajator, într-un duh de bunăvoință reciprocă, fiecare fiind interesat de ideile exprimate de celălalt. Este un exemplu de deschidere a inimii şi de disponibilitate, într-o epocă în care se pun conştiinţei omeneşti întrebări majore, care ne lasă adesea fără răspuns.Este un exemplu de deschidere a inimii și de disponibilitate, într-o epocă în care se pun conștiinței omenești întrebări majore, care ne lasă adesea fără răspuns. Se pare că nimeni nu poate, de unul singur sau închis în propriul său sistem de gândire, să facă față problemelor de zi cu zi ale contemporanilor noștri. Aceste probleme depășesc grijă de a consuma sau a profita mai mult și mai bine de viață și ating cel mai adesea problema sensului vieții, a eticii, a scopului civilizației în contextul mondializării în care suntem angajați astăzi.”

ÎPS Mitropolitul Iosif al Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale

Clienții care au cumpărat această carte, au cumpărat și