Termeni și condiții de utilizare

Accesarea, folosirea sau comandarea produselor de pe site-ul www.edituraspandugino.ro presupune acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utilizare ce sunt precizați în cele ce urmează. 

Aceşti Termeni şi Condiţii de utilizare se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a site-ului www.edituraspandugino.ro. Ei pot fi modificați oricând de către Editura Spandugino, de aceea utilizatorului îi este recomandat să verifice versiunea actuală la fiecare accesare a site-ului. 

Despre noi

Site-ul www.edituraspandugino.ro este administrat de către SC Editura Spandugino SRL, cu sediul în Strada Docenților, nr. 18, subsol, camera 1, sector 1, Bucureşti, România, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40/17186/2007, identificată prin Cod Unic de Înregistrare 22410885 şi are calitatea de vânzător al bunurilor şi serviciilor oferite.

Editura Spandugino are dreptul, în totalitate şi în mod unilateral, de a folosi, modifica, adăuga, şterge toate materialele, datele şi informaţiile conţinute la orice moment de către site-ul www.edituraspandugino.ro, fără notificare prealabilă. Editura nu este răspunzătoare faţă de utilizatori pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile pe site.

Toate informațiile referitoare la produsele, evenimentele şi serviciile afișate pe site-ul Editurii Spandugino sunt oferite cu titlu informativ şi pot suferi modificări neanunţate. 

Prin accesarea site-ului www.edituraspandugino.ro, utilizatorul final se angajează să nu desfăşoare activităţi care pun în pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor și să nu creeze nicio daună, față de Editura Spandugino sau oricare persoană fizică sau juridică, daună sancţionată ca atare de legislaţia română. (Prin utilizator final se înțelege orice persoană care accesează orice pagină sau resursă din cadrul site-ului www.edituraspandugino.ro, indiferent dacă este sau nu utilizator înregistrat.)

În momentul în care utilizatorul final își creează sau își actualizează contul său de utilizator, acesta se angajează să introducă şi să menţină datele sale de identificare complete şi corecte.

Comanda şi plata

Pentru a comanda produsele afișate pe site-ul www.edituraspandugino.ro, este necesară înregistrarea pe site şi menționarea tuturor informaţiilor necesare pentru întocmirea facturii fiscale. Datele personale vor fi folosite de către www.edituraspandugino.ro exclusiv în scopul de a putea factura produsele din comenzi, de a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții sau buletine informative periodice. Refuzul furnizării tuturor datelor marcate în formularul de comandă conduce la imposibilitatea onorării comenzilor. Editura Spandugino nu vinde, distribuie, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terţi.

Dacă unele din datele personale completate în formularul de comandă sunt incorecte, utilizatorii pot trimite informațiile exacte la office@edituraspandugino.ro. 

Preţurile produselor de pe site-ul www.edituraspandugino.ro includ Taxa pe Valoare Adaugată.

Plata produselor de pe site-ul www.edituraspandugino.ro se poate face online cu cardul prin Netopia Payments - MobilPay, sau prin sistem Ramburs (plată la curier) la primirea comenzii online.

Livrarea

Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.edituraspandugino.ro se face prin Bookcurier sau prin Poșta Română, numai pe teritoriul României, la adresa specificată în formularul de comandă de pe site. 

Costurile de livrare sunt separate şi nu se regăsesc în preţul afişat în dreptul produselor de pe site-ul www.edituraspandugino.ro. 

Tarifele pentru livrare sunt următoarele:

  • 7 RON – dacă livrarea se face prin Curierat rapid – Bookcurier în zona București.
  • 21 RON – dacă livrarea se face prin Curierat rapid – Bookcurier în țară.

Toate comenzile cu valoare de peste 150 RON beneficiază de transport gratuit.

Comenzile se pot ridica și personal de la adresa: Strada Radu-Vodă, nr. 10, Parter, Sector 4, București, în termen de maxim 5 zile lucrătoare, dar nu mai devreme de 48 de ore de la plasarea comenzii pe site. După trecerea celor 5 zile lucrătoare, utilizatorul final va fi contactat telefonic și va putea alege să ridice comanda până la sfârșitul zilei respective sau să primească comanda prin curier. În caz contrar, comanda se anulează.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 12:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite in ziua de vineri, după ora 12:00 vor fi procesate luni, săptămâna următoare. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maximum 5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii pe site.  

Editura Spandugino nu este responsabilă pentru întârzierile neprevăzute. Din motive de securitate, solicităm semnarea ordinului de livrare a comenzii. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: integritatea pachetului, corespondenţa titlului de livrare cu cel din comandă. 

Condiții de Retur

Conform Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris compania că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. 

În situaţia în care cumpărătorul a beneficiat de livrarea gratuită a produselor în condiţiile explicate la secţiunea LIVRARE, din suma de restituit vom reţine aceste costuri (costurile de transport ale primei livrări). 

În momentul returnării, cumpărătorul se obligă să trimită un e-mail pe adresa office@edituraspandugino.ro în care să menționeze:

  • data expedierii coletului
  • numărul comenzii (numărul facturii)
  • suma de returnat
  • modalitatea de plată dorită (datele contului bancar sau datele pentru mandatul poștal)

Adresa de returnare a produselor este: Strada Radu-Vodă, nr. 10, Parter, Sector 4, București. Returul trebuie să conțină o copie a facturii.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către Editura Spandugino. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost livrate (să nu fie deteriorate; integritatea documentelor însoţitoare). 

Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul Bookcurier şi nu prin intermediul Poştei Române. Puteți opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastră, în calitate de client. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului.  

Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactaţi într-un interval de 3 zile lucrătoare echipa Editurii Spandugino (telefon 0737.730.703, office@edituraspandugino.ro) pentru a reclama această situaţie şi vom asigura înlocuirea produsului sau rambursarea valorii acelui produs. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Editura Spandugino. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.

Promoții

Promoțiile sunt aplicate doar produselor menționate pe site și semnalate ca atare, în perioada de valabilitate menționată, în limita stocului disponibil. 

Editura Spandugino nu garantează disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor incluse în promoție, pe întreaga perioadă de valabilitate a acesteia. 

Conţinut şi Drepturi de Autor

Denumirea Editura Spandugino şi logo-ul respectiv sunt mărci înregistrate care pot fi folosite numai cu acordul proprietarului şi numai în legătură cu produsele sau serviciile Editurii Spandugino. 

Numele site-ului www.edituraspandugino.ro şi însemnele grafice afişate aici sunt mărci înregistrate ce aparţin Editurii Spandugino şi nu pot fi folosite sau copiate fară acordul scris al proprietarului. Conţinutul site-ului www.edituraspandugino.ro (texte, imagini, elemente de grafică web, elemente grafice, scripturi etc.) este proprietatea Editurii Spandugino şi a partenerilor şi furnizorilor acestuia, fiind protejat de Legea drepturilor de autor şi de alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. 

Legea aplicabilă. Litigii

Drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului www.editurapsandugino.ro și ale Editurii Spandugino, prevăzute de Termeni și Condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Condițiile, respectă și se supun legislației române în vigoare. Orice litigiu apărut din sau în legătură cu Termenii și Condițiile va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în cazul în care Părțile nu se înțeleg, competența revine instanțelor judecătorești competente după lege.