Livrare

Livrarea

Livrarea produselor comandate de pe site-ul www.edituraspandugino.ro se face prin Bookcurier, la adresa specificată în formularul de comandă de pe site. 

Costurile de livrare sunt separate şi nu se regăsesc în preţul afişat în dreptul produselor de pe site-ul www.edituraspandugino.ro. 

Tarifele pentru livrare sunt următoarele:

  • 7 RON – dacă livrarea se face prin Curierat rapid – Bookcurier în zona București.
  • 21 RON – dacă livrarea se face prin Curierat rapid – Bookcurier în țară.

Toate comenzile cu valoare de peste 150 RON beneficiază de transport gratuit.

Comenzile se pot ridica și personal de la adresa: Strada Radu-Vodă, nr. 10, Parter, Sector 4, București, în termen de maxim 5 zile lucrătoare, dar nu mai devreme de 48 de ore de la plasarea comenzii pe site. După trecerea celor 5 zile lucrătoare, utilizatorul final va fi contactat telefonic și va putea alege să ridice comanda până la sfârșitul zilei respective sau să primească comanda prin curier. În caz contrar, comanda se anulează.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 12:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite in ziua de vineri, după ora 12:00 vor fi procesate luni, săptămâna următoare. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maximum 5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii pe site.  

Editura Spandugino nu este responsabilă pentru întârzierile neprevăzute. Din motive de securitate, solicităm semnarea ordinului de livrare a comenzii. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: integritatea pachetului, corespondenţa titlului de livrare cu cel din comandă.