Comanda şi plata

Pentru a comanda produsele afișate pe site-ul www.edituraspandugino.ro, este necesară înregistrarea pe site şi menționarea tuturor informaţiilor necesare pentru întocmirea facturii fiscale. Datele personale vor fi folosite de către www.edituraspandugino.ro exclusiv în scopul de a putea factura produsele din comenzi, de a vă trimite confirmarea comenzilor, promoții sau buletine informative periodice. CNP-ul furnizat va fi folosit exclusiv pentru facturarea produselor din comandă și nu va fi făcut public. Refuzul furnizării tuturor datelor marcate în formularul de comandă conduce la imposibilitatea onorării comenzilor. Editura Spandugino nu vinde, distribuie, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terţi.

Dacă unele din datele personale completate în formularul de comandă sunt incorecte, utilizatorii pot trimite informațiile exacte la office@edituraspandugino.ro. 

Preţurile produselor de pe site-ul www.edituraspandugino.ro includ Taxa pe Valoare Adaugată.

Plata produselor de pe site-ul www.edituraspandugino.ro se poate face prin ramburs, la primirea comenzii sau prin plata cu cardul online.