Furnizori

Nici un furnizor

Fred Kofman

Fred Kofman

Fred Kofman este vicepreședintele responsabil cu dezvoltarea leadershipului la Google și fost vicepreședinte responsabil cu dezvoltarea executivilor la LinkedIn. În calitate de executive coach, lucrează cu CEO şi executivi din Silicon Valley şi din lumea întreagă. Născut în Argentina, Kofman a venit în Statele Unite pentru a urma studii postuniversitare, obţinându-şi doctoratul în teorie economică avansată la University of California, Berkeley. A predat șase ani management financiar și contabil la MIT înainte de a pune bazele propriei sale companii de consultanță, Axialent, prin intermediul căreia a conceput și oferit ateliere de leadership pentru mai bine de cincisprezece mii de executivi.

Pret de baza 35,00 RON Pret 28,00 RON

Revoluția sensului demonstrează că leadershipul nu se rezumă doar la ra­țiune, ci ține și de spirit. Cartea lui Fred arată cum, atunci când stabilim obiective care ne reflectă atât valorile, cât și interesele – atunci când echipele noastre se străduiesc să aibă împreună un impact pozitiv asupra lumii – putem dobândi mai mult decât succesul. Putem descoperi un scop mai măreț și un sens superior.”

Sheryl Sandberg, COO al Facebook și fondatoare a LeanIn.org și OptionB.org


„În această carte am să vă arăt cum să puneţi de acord interesul personal şi misiunea organizaţiei, reunindu-le în ceva mult mai com­plex, mai satisfăcător şi mai durabil. Am să vă arăt cum să mobilizaţi o organizaţie pentru a deveni o sursă durabilă de bine în lume, gene­rând un uriaş sentiment de împlinire, slujire şi bucurie în toţi mem­brii asociaţiei. În acest sens am să vă arăt pas cu pas, în mod practic, cum să vă confruntaţi cu problemele personale şi să îmbrăcați cu adevărat haina de lideri ‘respons-abili’ – capabili să alegeți cum să răspundeți fiecărei situații.”

Fred Kofman

Episodul de podcast, din seria Revoluția sensului, cu Prof.Dr. Dumitru Borțun, poate fi urmărit aici: https://bit.ly/Revolutia-Sensului