Condiții de Retur

Conform Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris compania că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. 

În situaţia în care cumpărătorul a beneficiat de livrarea gratuită a produselor în condiţiile explicate la secţiunea LIVRARE, din suma de restituit vom reţine aceste costuri (costurile de transport ale primei livrări). 

În momentul returnării, cumpărătorul se obligă să trimită un e-mail pe adresa office@edituraspandugino.ro în care să menționeze:

  • data expedierii coletului
  • numărul comenzii (numărul facturii)
  • suma de returnat
  • modalitatea de plată dorită (datele contului bancar sau datele pentru mandatul poștal)

Adresa de returnare a produselor este: Strada Sfântul Ilie, Numărul 5, Etaj 1, Apartamentul 5, București, Sector 4, România. Returul trebuie să conțină o copie a facturii.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către Editura Spandugino. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care au fost livrate (să nu fie deteriorate; integritatea documentelor însoţitoare). 

Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul Bookcurier şi nu prin intermediul Poştei Române. Puteți opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastră, în calitate de client. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului.  

Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactaţi într-un interval de 3 zile lucrătoare echipa Editurii Spandugino (telefon 0737.730.703, office@edituraspandugino.ro) pentru a reclama această situaţie şi vom asigura înlocuirea produsului sau rambursarea valorii acelui produs. Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către Editura Spandugino. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.