W. Timothy Gallwey

W. Timothy Gallwey

W. Timothy Gallwey s-a născut în 1938, în San Francisco, California şi este absolvent al Universităţii Harvard. Este autorul seriei de cărţi Jocul interior prin care a stabilit o nouă metodologie de coaching pentru dezvoltarea de excelenţă profesională şi personală într-o varietate de domenii.

Considerat părintele spiritual al coachingului, timp de 30 de ani a introdus metoda The Inner Game (Jocul interior) în cadrul corporaţiilor, cu scopul de a găsi modalităţi mai bune pentru a face faţă schimbării, într-o varietate de domenii precum afaceri, sport, sănătate, educaţie, muzică şi multe altele.

Tim Gallwey a început să scrie la începutul anilor ’70, iar printre cărţile sale devenite bestselleruri se numără The Inner Game of Tennis, The Inner Game of Golf, The Inner Game of Music, Inner Skiing, The Inner Game of Stress şi The Inner Game of Work. Cea mai cunoscută carte a sa, The Inner Game of Tennis, s-a vândut în peste un milion de exemplare în toată lumea.

În ultimii douăzeci de ani Gallwey şi-a oferit expertiza Jocului interior multor companii de top din America, inclusiv AT&T, Coca-Cola, Apple şi IBM, în vederea creşterii performanţelor managerilor şi angajaţilor acestora.


Cărţile autorului

  • Jocul interior și Tenisul Original: The Inner Game of Tennis
  • Jocul interior şi Stresul Original: The Inner Game of Stress
  • Jocul interior şi Munca Original: The Inner Game of Work
47,00 RON
Stoc epuizat

Jocul interior şi munca este produsul celor peste douăzeci de ani pe care Tim Gallwey i-a dedicat aplicării şi dezvoltării metodei Jocului interior, este lucrarea prin care el aduce ideile Jocului interior în lumea afacerilor.

„Această carte este despre cum să facem schimbări în ce priveşte felul în care muncim. Este despre cum să facem ca munca să ne folosească nouă înşine.”

Tim Gallwey
52,00 RON
Stoc epuizat

Co-autori: dr. Edward S. Hanzelik şi dr. John Horton

Domină provocările vieţii şi împlineşte-ţi potenţialul

„Această carte este dedicată tuturor oamenilor care caută stabilitate, calm şi înţelepciune pentru a face faţă provocărilor vieţii.”

Tim Gallwey

Renumitul W. Timothy Gallwey face echipă cu doi medici reputaţi pentru a oferi un ghid unic pentru sănătatea mintală în lumea volatilă de astăzi. Jocul interior şi Stresul aplică principiile cunoscute din seria atât de populară a lui Gallwey (Jocul interior), care au ajutat atleţi de pretutindeni, managementului stresului - personal, profesional, financiar, fizic – şi ne arată cum să accesăm resursele interioare pentru a face faţă provocărilor vieţii şi a ne împlini potenţialul.

42,00 RON
Stoc epuizat

Cu peste 800.000 de exemplare vândute de la prima sa publicare, acum mai bine de treizeci de ani, Jocul interior și Tenisul s-a bucurat de un succes fenomenal, devenind un model de învățare pentru sute de mii de oameni din întreaga lume.

Indiferent dacă ești un începător sau un profesionist, tonul angajat al lui Gallwey, exemplele sale clare și anecdotele sale exemplificatoare îți vor oferi instrumentele necesare pentru a avea un rezultat de succes.