Perpetuo

Colecția Perpetuo își propune să tematizeze, de-a lungul unei serii de lucrări esențiale, această capacitate minunată a ființei umane de a transmite, sub diferitele sale ipostaze: dăruind înțelepciune și bunăvoință, oferind modele de viață, încurajând dezvoltarea aptitudinilor individuale. Cărțile din această colecție ne adresează astfel fiecăruia dintre noi o invitație de a ne descoperi inepuizabila bogăție interioară pe care o avem de transmis.

30,00 RON

Transmiterea este în miezul existenței noastre. Ea se trăiește în apariția unui nou-născut, în cuvintele înțelepte ale unui bătrân, la școală, la muncă, în prietenie, în ritualurile colective, laice sau religioase. De cele mai multe ori, nu suntem totuși conștienți de importanța acestei legături. Ce am primit noi moștenire? Ce vrem noi înșine să dăm mai departe? Cui și cum?

Renumiți psihologi, filosofi și scriitori se reunesc în acest volum pentru a vă spune ce a contat cel mai mult în viața lor și ce ar dori să ne transmită: importanța iubirii și a bunăvoinței; transmiterea ca știință de a trăi; modelele care i-au inspirat; lecțiile popoarelor de la capătul lumii.

Și voi, ce ați vrea să împărtășiți și să întruchipați?

Caietul practic de la sfârșitul cărții vă însoțește pe acest drum. Veți găsi în el instrumente și referințe pentru a fi sau pentru a deveni un mesager pe lângă cei din jurul vostru și din lumea întreagă.